تفاوت نایلون حبابدار درجه 1 و 2
تفاوت نایلون حبابدار درجه 1 و درجه 2 در میزان مقاومتشان و جلوگیری از برخورد و آسیب احتمالی به محصول
یکی از تفاوت های نایلون حبابدار درجه ۱ و ۲ میزان مقاومت آنهاست. نایلون حبابدار درجه یک از مواد اولیه مرغوب تولید شده است و به دلیل کیفیت بالاتر ، مقاومت بیشتری در مقابل ضربه و جلوگیری از آسیب دارد. البته نایلون درجه دو نیز در برابر صدمات مقاوم است، ولی بهتر است برای محافظت از ظروف شکستنی قیمتی و با ارزش از نوع درجه 1 استفاده شود که درصد مقاومت بالاتری دارد.
تفاوت در ظاهر نایلون حبابدار درجه ۱ و ۲
پلاستیک حبابدار درجه یک و دو از نظر ظاهری بر اساس فاکتورهایی مثل رنگ، بو و میزان نرمی با یکدیگر تفاوت دارند. حبابدار درجه یک، شفاف، بی رنگ و بدون بو است. اما نایلون درجه دو نسبت به درجه یک نرم تر، کمی کدرتر و مایل به رنگ کرمی است، و به دلیل اینکه از مواد بازیافتی تولید میشود بدون بو نیست و کمی بوی نامطبوع دارد.
تفاوت مواد تشکیل دهنده و نحوه تولید حبابدار درجه 1 و 2
مواد اصلی تولید نایلون حبابدار، پلی اتیلن است. برای ساخت نایلون حبابدار درجه یک، از مواد اولیه پتروشیمی شامل پلی اتیلن سبک و سبک خطی استفاده میشود. در صورتی که برای تولید نایلون حبابدار ارزان قیمت یا همان درجه 2، ترکیبی از پلی اتیلن و مواد بازیافتی به کار میرود. در واقع مواد اولیهای که برای تهیه نوع درجه دوم این نایلون مورد استفاده قرار میگیرد، از بازیافت محصولات پلیاتیلنی و پلیاتیلنی سبک خطی بدست آمده است.